allNATURall

Natural option for all of us

Vreti ceva de pe site?

Dacă vă place ceva şi credeti că nu vă va reuşi la fel de bine ca mie, sau dacă nu aveţi timpul necesar experimentelor diy, mă puteţi contacta la adresa:

cristinallnaturall@yahoo.com

şi vă voi informa asupra disponibilităţii produselor, modului de ambalare, pretului, termenului si modului de livrare.

Va rog sa nu imi/va pierdeti timpul cu propuneri de colaborare – produse de pe site contra publicitate blogeristica. Nu sunt furnizor de piscoturi 🙂. Nu ma intereseaza nici schimbul de linkuri. Cei care ma au in blogroll (si carora le multumesc foarte mult pe aceasta cale) ma au pentru ca asa doresc si nu pentru ca au fost „unsi” cu ceva.

Nu am personalitate juridica. Produsele pe care le vedeti vin ori din (prea multa-mi) inspiratie, ori ca raspuns al cererilor exprimate de prieteni. In niciun caz nu sunt formule brevetate de organisme internationale (sau nu stiu eu daca sunt), nu au avize si autorizari. Sunt ceea ce se numeste „pentru uz propriu”, se modifica functie de feed-back-ul primit si sunt intr-un continuu proces de imbunatatire personalizat, ceea ce le face diferite in timp atat ca ingrediente dar si ca actiune. Insa pentru fiecare produs eticheta precizeaza clar toate ingredientele iar modul de utilizare este mai mult decat explicit. Timpul si capacitatea de productie (extrem de limitate ambele 😦 ) nu imi permit sa accept orice proiect dar cu siguranta va raspund la email-uri si voi cauta sa va reamintiti cu drag de colaborarea cu mine.

P.S. Avand in vedere faptul ca unele produse se pastreaza numai in frigider nu pot sa-mi iau angajamentul ca vor ajunge la voi in conditii bune decat daca le luati personal. Imi pare rau pentru aceasta situatie dar e mai bine sa stiti dinainte si sa va asumati prezenta unui conservant (fie el si admis in cosmeticele naturale) decat sa primiti un produs deteriorat sau conservat “pe sub mana” :).

P.S.S. Celor care primesc cadou produse facute de mine si nu le gasesc pe site: Va rog sa nu intrati in panica :). Din pacate timpul nu-mi permite sa postez tot ceea ce fac.  Daca aveti intrebari sau neclaritati sunteti bineveniti pe email, tot acolo putem discuta si despre reeditarea vreunei capodopere care e pe cale sa se termine la voi iar la mine lipseste cu desarvarsire :).

Astept cu drag mailurile voastre!

Pentru mai multa rapiditate va invit sa folositi si formularul de mai jos.

Scrie si parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s