allNATURall

Natural option for all of us

Pudra minerala bronzantă/fard obraz

Leave a comment

Ultima postare despre fardurile minerale făcute de mine are aproape un an. Nu reuşesc să lucrez şi în acelaşi timp să şi pozez, dacă apuc să le închid/etichetez apoi mai mult ca sigur nu revin asupra lor, dacă cine ştie prin ce minune ajung să fac pozele atunci sigur mă lovesc alte proiecte şi se duc fardurile la posesoare înaintea postărilor şi nu mai are rost să le pun pe site… şi uite aşa cercul vicios şi miile de scuze :).

Proiectul de azi e o veche dorinţă de-a mea, pentru pasionatele de machiaj este linia care se face ca ghidaj pentru evidenţierea pomeţilor, înainte de aplicarea fardului de obraz roz. In pozade mai jos se vede foarte bine in figura a doua, dar e prezent pe fiecare chip în proporţii şi localizări diferite. 

Bineînţeles că desenul e o dramatizare, nuanţa pe care am făcut-o eu e mai aproape de ideea de “umbră”. Ce m-a inspirat de fapt să fac poze a fost modul cum aratau pigmenţii înainte să-i  amestec.

DSC_0017-001

Inspiraţională poză, nu? Ce a ieşit e în poza de mai jos, o culoare numai buna pentru scopul declarat, nici prea roşcată, nici prea galbenă, deloc lucioasă… ce să mai, ca o umbră.

poza mp (1 of 2)-2

 

Iar pe piele arată cam aşa:

poza mp (1 of 2)

 

De la stânga la dreapta: 3 tuşe, 6 tuşe, multe tuşe :). Poate fi folosit şi ca fard de pleoape, ca bronzer şi ca fard pentru sprâncene.

Pentru alte doritoare, mai am cinci cutiuţe.

Advertisements

Author: cristinallnaturall

Invat lucruri noi in fiecare zi. Experimentez de cate ori am ocazia. Si incerc sa conving ca "a face" e la fel de usor cu "a cumpara" dar mult mai frumos si foarte profitabil.

Scrie si parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s