allNATURall

Natural option for all of us

Cum se aplică fardurile minerale?

Leave a comment

Sau o listă de contra-uri (pro-urile sunt pe toate drumurile).

Am găsit acest filmuleţ pe youtube, nu este un tutorial de make-up în adevăratul sens al cuvântului dar e foarte potrivit pentru începătoarele în ale machiajului mineral. 

Ce aş vrea să vadă prietenele mele (amatoare de farduri minerale făcute de mine):

– pensulele. Sunt multe, diferite şi trebuie spălate destul de des. Nu se foloseşte niciuna pentru mai multe operaţii, nu există bureţei. Sunt un must şi nu sunt deloc ieftine. Sau cele bune nu sunt ieftine. 

– paşii intermediari. Produsele de make-up obişnuite au o mare calitate, anume că doar iei pe pensulă şi aplici. În cazul fardurilor minerale trebuie întâi să pui puţin în capac, eventual să pui şi puţină apă, abia apoi să iei pe pensulă. Când te grăbeşti poate fi un pic mai complicat. Iar dacă mereu te grăbeşti…

– repetarile. Vrei o putere mai mare de acoperire pentru fondul de ten? Mai dai o dată cu pensula. La fel şi cu fardul. La fel şi cu blush-ul.

– ordinea operaţiilor. Înainte să încep să folosesc farduri minerale aveam o cu totul altă ordine, nici pe cea din filmuleţ nu o împărtăşesc decât parţial. Cred că fiecare trebuie să-şi construiască o rutină, funcţie de îndemânare dar şi de rezultatul aşteptat.

– apropo de rezultatul aşteptat, cred că trebuie spus că acesta este departe de măştile de carnaval. 

Urmăriţi filmuleţul şi gândiţi-vă bine dacă aveţi acest timp dimineaţa. După aceea vorbim şi de truse, şi de pensule şi de orice mai doriţi.

În apărarea mea vreau să zic că nu sunt nebună de legat să fac antireclamă produselor pe care le fac cu destulă trudă, dar foarte multe dintre prietenele mele nu au timp să studieze în detaliu “problema” înainte de a face o comandă, şi astfel multe produse zac nefolosite. Şi e păcat, credeţi-mă că e păcat!

Advertisements

Author: cristinallnaturall

Invat lucruri noi in fiecare zi. Experimentez de cate ori am ocazia. Si incerc sa conving ca "a face" e la fel de usor cu "a cumpara" dar mult mai frumos si foarte profitabil.

Scrie si parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s