allNATURall

Natural option for all of us

Tips: cum sa comanzi pe iHerb.com

Leave a comment


Am repetat de câteva ori povestea asta aşa că mai bine o pun şi aici, poate se mai găsesc amatoare. Nu o să recomand produse anume, că nu despre asta e vorba, o să dau câteva detalii mai mult tehnice ca să vă ajute mai ales să vă hotărâţi dacă merită sau nu să comandaţi la ei.

Dacă sunteţi în căutare de suplimente alimentare.

1. Verificaţi cu mare atenţie concentraţiile şi numărul de capsule. Puteţi găsi şi o concentraţie dublă de substanţă activă sau un număr mult mai mare de pastile, la fel cum puteţi găsi acelaşi supliment din surse variate, sau obţinut prin procedee variate. Există şi mai multe forme de prezentare. Preţul e bine să fie verificat abia după ce faceţi o listă scurtă pe baza criteriilor anterioare. Ca să înţelegeţi mai bine ce vreau să spun faceţi o căutare după Omega3 şi o să vedeţi câte tipuri există.

2. Achiziţionaţi un organizator de pilule. O cutiuţă bună de purtat în poşetă cu pilulele pe o săptămână. E un instrument foarte util pentru a nu deschide de 100 de ori tubul original, mai ales când în el se găsesc produse cu grad mare de alterare datorită oxigenului din aer sau luminii. O să vedeţi în multe din tuburi puse pliculeţe de silicagel, mai ales de acestea trebuie să aveţi grijă să nu le deschideţi prea des.

3. Review-urile. Puteţi să le citiţi dar nu uitaţi că nu suntem toţi la fel. Cereţi şi sfatul medicului şi luaţi în calcul şi efectele adverse semnalate în review-uri.

4. Atenţie la ingredientele alergene şi la interferenţele dintre suplimente.

Dacă sunteţi în cautare de alimente.

1. Căutaţi produsele şi în magazinele noastre. Produsele St. Dalfour se găsesc şi la noi – mai scumpe ce e drept – în supermarketuri, e păcat să ocupaţi locul în colet cu ele.

2. Atenţie la calitate. Uleiul extra-virgin nu trebuie confundat cu uleiul obişnuit.

3. Atenţie la cantitate. De obicei cele mai bune oferte sunt pentru cantităţile mari, din păcate pentru noi transportul pentru coletele mai grele de 1,814g se evalueză pe altă grilă astfel nu mai merită decât în cazuri ultraspeciale comanda.

4. Atenţie la produsele cu conţinut puternic alergen, iar acasă nu consumaţi fără un test prealabil.

Dacă sunteţi în căutare de produse cosmetice.

1. Căutaţi să aflaţi lista de produse  care trebuiesc folosite pentru a obţine maximum de la un produs sau rutina în care trebuie integrate.

2. Ţineţi în continuare cont de cantitatea maximă a coletului dar şi de cantităţile variabile ale produselor.

3. Atenţie la compoziţie. Dacă aţi folosit în trecut un produs de la o anumită firmă, acelaşi produs în varianta comercializată în SUA se poate să aibă compoziţie diferită şi să nu mai producă aceleaşi efecte.

4. Unele produse sunt comercializate şi la noi.

Dacă sunteţi în căutare de produse de igienă a locuinţei.

1. Atenţie la lista de ingrediente, mai ales la cele puternic alergene.

2. Din nou atenţie la cantitate.

Şi încă câteva tipsuri generale.

1. Când vedeţi detaliile unui produs aveţi pe aceeaşi linie cu pozele, în partea din dreapta nişte detalii foarte importante:

untitled

a) Site-ul producătorului. Aruncaţi un ochi, nu se ştie niciodată ce minunăţii ascunde.
b) Shipping wheight este greutatea care va fi luată în considerare la încărcarea coletului INDIFERENT de cantitatea efectivă a produsului şi a ambalajului. Eu am ales întâmplător, cele mai mari diferenţe se văd la chipsuri şi alte produse voluminoase dar cu gramaj mic. Este singura care ne interesează pe noi, pentru că în Ro se livrează cu avionul.
c) Product code este codul pe care îl au produsele pe site, este bine să le notaţi pentru ca să vă fie mai uşor să le identificaţi în viitor, mai ales dacă aveţi de gând să ţineţi o cură mai lungă cu suplimente alimentare.
d) UPC code este codul unic al produsului, codul de bare mai bine zis.
e) Package quantity – cantitatea efectivă de produs.
f) Dimensions. Sunt importante numai dacă cumpăraţi în America, iar coletul nu se livrează pe avion.
g) Data expirării.

2. La fiecare comandă puteţi alege din lista de Freebies un produs gratuit. Sunt mostre de suplimente, de alimente, cărticele etc. Ele vor costa 0$ dar greutatea lor va fi luată în calcul pentru cele 1814g maxim.

3. Există şi o listă de Trials, de acolo vă puteţi alege un produs la un preţ foarte mic, dar doar o dată. Dacă doriţi să-l recumpăraţi va trebui să plătiţi preţul întreg.

4. Verificaţi şi lista de short-term. Sunt produse care expriră în câteva luni – din ce am văzut eu media e de patru, deci nu foarte rapid.

5. Pentru prima comandă puteţi beneficia de o reducere de 5$ la comenzile mai mici de 40$ şi 10 la comenzi mai mari de 40$ dacă introduceţi un cod de reducere iherb. Al meu este QWH327.

AFDAF

6. Transportul. Este gratuit la comenzi mai mari de 40$ şi 6$ la comenzi mai mici. Acest tip de transport este fără tracking number, în acest caz dacă coletul se pierde nu sunteţi despăgubit. Ca să ajungă în România durează în medie cam o lună, dar se poate şi mai mult, şi mai puţin. Celelalte variante de transport sunt mai mari de 30 dolari dar aveţi certitudinea că ajung sau că banii vă sunt înapoiaţi.

7. Ajunge la oficiul poştal de care aparţineţi, nu la poşta vamă.

8. Nu trebuie să mai plătiţi alte taxe la poştă.

Nu ştiu dacă am mai uitat ceva, dacă îmi mai amintesc mai completez. Spor la cumpărături!

Advertisements

Author: cristinallnaturall

Invat lucruri noi in fiecare zi. Experimentez de cate ori am ocazia. Si incerc sa conving ca "a face" e la fel de usor cu "a cumpara" dar mult mai frumos si foarte profitabil.

Scrie si parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s