allNATURall

Natural option for all of us

Grecia la 5 luni jumate

Leave a comment

Gândul de a pleca cu un copil de 5 luni jumate în concediu la mai bine de 1000km distanţă de casă dă frisoane oricărui părinte. Cred că dacă s-ar face un studiu în România, nu mai mult de 5 procente din familiile cu bebeluşi pleacă în concediu în primele şase luni.

Motivele sunt multe, de la frica de boli la lipsa banilor puteţi să vă imaginaţi orice, toate sunt valabile dar este unul care stă deasupra tuturor:

Ce fac cu bagajele?

Mai precis unde pun atâta amar de boarfe pentru a schimba un copil de doua-trei ori pe zi timp de 10 zile? Or fi ele mici, dar un geamantan XL nu le poate cuprinde, vă asigur. Mai puneţi şi un sac de jucării că 12 ore de drum copilul trebuie să aibă o ocupaţie, să nu-ţi albească tot părul până la destinaţie. Şi un sac de scutece, că face alergie la alte mărci decât cele nemţeşti. Şi o geantă de medicamente, că nu se ştie ce se poate întâmpla.

Dacă credeţi că am terminat, vă înşelaţi amarnic. De abia de-acum începe amuzamentul. Mai trebuie să luăm şi căruţul, cel mare care se rabatează complet ca să poate dormi în el dacă e cazul. Şi balansoarul ca să putem mânca şi noi liniştiţi. Şi pătuţul de voiaj, că ne e frică de acarieni.

Cu voia dumneavoastră mai punem şi bagajele părinţilor, multe şi ele că juniorul îi pătează şi pe alţii, o ladă frigorifică, rucsacul cu laptopul, sculele foto, geanta de plajă, prosoapele, rogojinile  şi o umbrelă.

Dacă vă spun că toate bagajele şi cele trei personaje trebuie să intre într-o maşină de clasă mică, nu-i aşa că v-o imaginaţi aşa?

Ei bine, se pare că tot universul a conspirat pentru ca familiile temerare posesoare de maşini cu portbagaje minuscule şi fără spaţiu pe balcon să poată pleca în vacanţă şi a inventat cutiile portbagaj Thule Pacific 100. Cutia are închidere laterală în două puncte şi sistem rapid de montare pe bare Fast-Grip.  Este recomandată maşinilor din clasa mini si mica, pentru transportul bagajelor si echipamentului sportiv sau de plaja.

Dar şi mai mare a fost inspiraţia şi conspiraţia când a inventat închirerea cutiei, dar şi a barelor pe care stă prinsă, ca să nu trebuiască să le ocoleşti prin casă până anul viitor când mai mergi din nou în concediu. În plus, cei de la Aventuria le montează şi le demontează foarte repede, cu programare, fără timpi morţi, că vorba ceea, plâng copiii acasă.

Şi-uite-aşa, dragi părinţi plimbăreţi, dacă veţi alege Grecia cu maşina pentru prima vacanţă din viaţa puilor voştri, veţi rămâne în memorie cu o amintire plăcută. Şi alţii la fel, că veţi avea şi loc pentru ceva suveniri la întoarcere :).

Articol scris pentru Superblog 2012.

Poza cu maşina roşie e luată de aici, cealală de pe aventuria.ro.

Advertisements

Author: cristinallnaturall

Invat lucruri noi in fiecare zi. Experimentez de cate ori am ocazia. Si incerc sa conving ca "a face" e la fel de usor cu "a cumpara" dar mult mai frumos si foarte profitabil.

Scrie si parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s