allNATURall

Natural option for all of us

Să cucerim noaptea!

Leave a comment

Deci asta e o zi cu adevărat ciudată. Când m-am trezit am simțit în toată camera un parfum incredibil. Cei de la recepție au spus că micul dejun era exact ceea ce comandasem și ieri, si în fiecare altă dimineață de când sunt la ei. Nu am de ce să mă îndoiesc de profesionalismul lor, dar de unde mirosul ăsta de flori de portocal și nectarine? Nici șoferul nu e în apele lui, m-a sunat să-mi spună că întârzie azi, maşina are o problemă şi o să vină cu limuzina. Şi regizorul m-a sunat să-mi spună că azi facem pauză. O problemă cu decorul se pare. Când mă îmbrăcam să ies să mă plimb puţin, găsesc în jachetă un bilet:

To Jesse  Williams
Dresscode: Black and white.

E de la vreo invitaţie, dar unde o fi restul? Probabil că e de ceva vreme acolo, să fi ratat evenimentul? M-am întors totuşi să mă schimb, fără să ştiu exact de ce o fac. Merg să mă plimb puţin pe afară…

S-a oprit liftul între etaje. Cam atât cu profesionalismul la Burj Khalifa. Sau o fi vreo pană de curent, că sunt luminile de avarie aprinse iar displayul închis. Cliing. Am primit un SMS. “Press to play!”. Mda, e clar o farsă, cred că sunt la camera ascunsă. Pe ce să “press” într-un lift cu comandă vocală? Şi din nou simt parfumul de flori de portocal, cred că intră prin gurile de aerisire pentru că aerul condiţionat e oprit şi el. Dar iată un buton, deasupra uşii, P. De la ce poate veni P? Şi de ce o fi deasupra uşii? Să vedem…

***

Iată că a pornit liftul, fără monitorul care anunţă câte etaje mai sunt, dar ce mai contează? S-a şi oprit, cred că am ajuns în lobby dar… nu! E un etaj de apartamente, dar nu mai stau în lift, o să cobor pe scări.

M-am rătăcit pe etajul ăsta. E uriaş dar are doar trei uşi. Niciuna n-are număr pe ea, nici pe vreun perete nu este trecut numărul etajului. Şi nici nu pare să aibă ieşire la scări,  o fi ieşire de incendiu direct din apartamente, dar  cum să intru în ele. Ciudat e că nici liftul nu poate fi chemat. Probabil că e un etaj secret, rezervat pentru adevăratele VIP-uri ale lumii, actorii celebri trebuie să se mulţumească doar cu un penthouse la etajul 159. La prima uşă nu răspunde nimeni, a doua e suspect de aproape de un zid, cel mai probabil e o magazie, o să vedem într-a treia ce găsesc. Bat. Linişte. Bat din nou, mai tare. Se aude un foşnet, lângă uşă se vede o hârtie. Un bilet.

“Press to play!”.

Iar? Acum ce? Nici vorbă de-o sonerie, nici măcar clanţă n-are uşa, doar un cititor de card. Ah, da, cititoarele astea citesc şi amprente, ia să vedem…

***

Clar sunt la camera ascunsă. Apartamentul e de fapt o uriaşă sală de petreceri. Probabil că de aici venea P din lift. Dar ce petrecere… Cred că sunt cel puţin 1000 de oameni, femei seducătoare, bărbaţi în fracuri negre, băutură care curge în valuri, lasere, un DJ într-un balon care pune muzică ameţitoare. Şi de-o dată parfumul de flori de portocal şi nectarine, şi-o voce care-mi şopteşte la ureche:

– Te-am aşteptat…

E cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată.

– Să mergem! Limuzina ne aşteaptă! Să cucerim noaptea asta împreună!

Articol scris pentru Superblog2012.

Advertisements

Author: cristinallnaturall

Invat lucruri noi in fiecare zi. Experimentez de cate ori am ocazia. Si incerc sa conving ca "a face" e la fel de usor cu "a cumpara" dar mult mai frumos si foarte profitabil.

Scrie si parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s