allNATURall

Natural option for all of us

Stil de copil

Leave a comment

Mărturisesc că merg cu drag la real,- de mult timp, de pe vremea cand raioanele bio ale altor hipermarketuri erau aproape inexistente, iar la Real,- gaseai câte si mai câte, ba chiar si  o marca proprie la preturi destul de acceptabile.

Tema de astăzi de la concursul Super-blog se referă la altă marcă proprie, DESIGNER|S. Ce oferă marca DESIGNER|S? Păi ca orice altă marcă proprie, în primul rând o alternativă convenabilă ca preţ, în cazul concret pentru haine, pantofi, într-un cuvânt o alternativă a hainelor din magazinele de mall.

Răsfoind catalogul mi-a rămas în minte prima pagină:

Spuneţi şi voi dacă nu e absolut adorabil stilul acestui băieţel!

Cămaşă în carouri din bumbac, blugi bleumarin să reziste tuturor provocărilor dar cu multe buzunare pentru toate maşinuţele, tenişi asortaţi şi un pulover prins şmechereşte pe umeri? Dacă nici asta nu mai reprezintă toamnă britanică, atunci chiar nu mai ştiu ce ar putea. Şi unde mai pui că ieri şi azi au şi reducere de 30% la toată gama de îmbrăcăminte?

Şi, deşi offtopic, pentru că tot vorbeam de maşinuţe, cum stilul puştiului meu e foarte legat de  personajele din Cars iar în catalogul real,- am găsit şi colecţia cu celebrul Fulger, profit de faptul că cineva din staff o să citească postarea şi adresez o întrebare:

– Unde găsesc fesul cu Fulger McQueen? Că în magazinul cel mai apropiat de noi nu-i de găsit decât Spiderman şi … el nu e bun, că nu se asortează cu cămaşa în carouri :).

Art. scris pentru etapa a II-a a Superblog 2012.

Advertisements

Author: cristinallnaturall

Invat lucruri noi in fiecare zi. Experimentez de cate ori am ocazia. Si incerc sa conving ca "a face" e la fel de usor cu "a cumpara" dar mult mai frumos si foarte profitabil.

Scrie si parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s