allNATURall

Natural option for all of us

Instrucţiuni de folosire – săpunuri allNATURall

Leave a comment

Dacă este prima dată când folosiţi săpunuri naturale vă rog să citiţi aceste sfaturi.

Săpunurile naturale conţin grăsime în excces. Aceasta este responsabilă pentru hrănirea pielii (şi pentru a nu mai avea nevoie de loţiune după duş), dar şi de eventuale pete pe ambalaj şi în locul de depozitare. Păstraţi-le întotdeauna într-un loc ferit de umezeală, în ambalajul original sau în hârtie, nu în pungi de plastic sau între hainele din şifonier.

Săpunurile naturale nu conţin întăritori. Lăsate în apă ele se dizolvă treptat, se înmoaie rapid şi se consumă mult mai repede. Pentru a vă bucura de beneficiile lor un timp cât mai lung păstraţi-le în săpuniere de tip grilă din care apa să se scurgă, astfel încât săpunul să se poată usca între două spălări. Pentru că am fost întrebată de mai multe ori ce săpunieră e mai bună, o să vă pun o poză cu cea pe care o consider eu the best la momentul acesta, şi vă spun că  o găsiţi la IKEA.

Tot pentru a le folosi mai mult timp puteţi să le folosiţi pe un burete. Intr-un burete se pot pune şi atunci când devin prea mici pentru a mai fi ţinute în mâna, astfel le puteţi folosi în totalitate. Pentru aceasta puteţi folosi şi săculeţii allNATURall.

Săpunurile naturale allNATURall conţin uleiuri esenţiale în doze mult sub recomandările medicilor. Totuşi, pentru copii, femei însărcinate sau pentru cele care alăptează se recomandă evitarea folosirii lor, alegându-se cele fără niciun miros.

Dacă le folosiţi pentru a vă spăla părul cu ele reţineţi şi următoarele sfaturi:

0 şampoanele obişnuite lasă pe păr o patină gălbuie, mult mai evidentă pentru personanele care au părul alb. Aceasta este îndepărtată la primele spălări şi poate fi confundată cu îndepărtarea vopselei de pe păr.

0 Nu folosiţi şamponul pentru a vă freca părul sau pielea capului pentru că eventualele depozite făcute la rădăcina părului îi pot provoca uscare excesivă. Este suficient să folosiţi spuma făcută cu ajutorul unui burete.

0 În ultima apă este absolut necesar să puneţi o lingură de oţet de mere (la 5l de apă). Mirosul de oţet va dispărea la uscare, dar dacă nu vă place deloc îl puteţi aroma cu muşeţel, lavandă sau alte plante aromatice.

Recomandări generale:

Nu le gustaţi. Nu lăsaţi nici copiii, nici animalele de casă şi nici vecinii curioşi să o facă!

Nu le păstraţi foarte mult timp. Deşi ele sunt mai bune cu cât se usucă mai mult, deoarece nu conţin conservanţi trebuie consumate într-un timp relativ scurt.

Nu le dăruiţi altor persoane fără instrucţiunile acestea.

Nu în ultimul rând, nu uitaţi să-mi spuneţi prin mail sau prin mesaj pe blog ce v-a plăcut, ce nu, dar şi, mai ales, cum credeţi că ar putea fi îmbunătăţit.

Să vă bucure pielea şi simţurile aceste săpunuri!

Advertisements

Author: cristinallnaturall

Invat lucruri noi in fiecare zi. Experimentez de cate ori am ocazia. Si incerc sa conving ca "a face" e la fel de usor cu "a cumpara" dar mult mai frumos si foarte profitabil.

Scrie si parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s