allNATURall

Natural option for all of us

Vacante din vise

Leave a comment

In perioada aceasta toata lumea se gandeste la concedii. La sejururi cat mai exotice in tari cat mai indepartate si bineinteles cat mai ieftine, ca doar e criza, nu?

Nici eu nu fac exceptie (de fapt eu sunt cu gandul la vacanta tot timpul anului, dar in perioada asta cu atat mai mult) si scanez toate ofertele pe care le primesc pe mail, pe facebook, pe site-urile de profil… nimic nu-mi scapa.

Numai ca de multe ori ajung sa ma simt ca imi consum timpul aiurea si ma enervez la culme de nesimtirea cu care ne trateaza multe din agentiile noastre.

Exemplul de azi e mai mult decat elocvent pentru dictonul pe-afara-i vopsit gardul si inauntru-i leopardul.

In poza de mai jos vedeti o oferta mai mult decat tentanta, asa-i?

Sper ca nu ma intelegeti gresit, nu sunt banii pe care-i gasesti uitati intr-un buzunar si nici nu e ceva de nerefuzat in conditiile crizei actuale. Pentru Romania, tara in care traieste consumatorul din targetul acestei agentii salariul mediu brut este de 2 115Ron, din care daca scazi impozitele ajungi la concluzia ca mega oferta e de 3 ori mai mare. Si totusi, sa zicem ca ai facut economii tot anul si bugetul te face potrivit pentru a visa la o vacanta exotica.

Acum intervine insa partea cea mai distractiva. Cand intri pe detalii excursia nu mai costa 1065Euro, cea mai ieftina fiind 1220Euro. Trecem peste asta ca ne gandim ca or fi te miri ce servicii neincluse pe care le platesti separat. Surpriza inca de-acum urmeaza: taxa de aeroport de 499euro. Si niste mizilicuri de taxe de 25 de dolari si taxele de transfer, sa tot fie si ele 50 de dolari. Say whaaaaaaaat? 

Pai oferta noastra de la inceput de numa’ 1065Euro a ajuns in cinci minute la 1769, asa… tam nisam?

Ei bine, iata ca da! Ca doar unde merge mia, merge si suta, nu asa e vorba? Nu ne incurcam in detalii, o suta, sapte sute… mai putin relevant.

Zau acum, cam cum ar trebui sa fii sa te tenteze o astfel de minciuna? Si cam ce hal de agentie sa-ti faci reclama atat de prosteasca? Chiar crezi ca n-o sa vada omul diferenta de 3 500ron la factura finala?

Nu vreau sa fac reclama de niciun fel agentiei, deci nu-i precizez numele. Daca vreti sa vedeti mai bine pozele dati click pe ele pentru marire.

Si vacanta placuta tuturor ;)!

Advertisements

Author: cristinallnaturall

Invat lucruri noi in fiecare zi. Experimentez de cate ori am ocazia. Si incerc sa conving ca "a face" e la fel de usor cu "a cumpara" dar mult mai frumos si foarte profitabil.

Scrie si parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s