allNATURall

Natural option for all of us

Sarbatori

Leave a comment

Azi e ziua mediului. Si in acest an tema este economia verde, o tema pe care personal o astept de mult timp si ma bucur ca in sfarsit s-a ajuns si la ea. Nu zic ca salvarea diverselor specii pe cale de disparitie n-ar fi importanta, dar impactul major pe care-l avem este in activitatea de zi cu zi, de acasa si de la serviciu. Daca doriti sa aflati mai multe puteti citi articolul de aici (tot de acolo si poza).

Eu va las doar bannerul, foarte inspirat.

In alt registru, dar la fel de important, este ca in aceasta saptamana se comemoreaza centenarul mortii lui Ion Luca Caragiale. In aceasta perioada agitata politic, in plina campanie electorala si criza economica Nenea Iancu e mai actual ca oricand. Desigur ca TV-ul nu e interesat de el dar Radio Romania Cultural i-a dedicat saptamana si sper sa fie ascultati de cat mai multe persoane. Aici gasiti  programul complet, pun doar afisul:

Si pana n-o intra ACTA in vigoare va las si un link catre o adevarata capodopera a clarviziunii sau o dovada ca lumea se revizuieste, dar de schimbat nu se schimba nici in o suta de ani:

http://www.youtube.com/watch?v=SnLIc3kdGdc&feature=related

Advertisements

Author: cristinallnaturall

Invat lucruri noi in fiecare zi. Experimentez de cate ori am ocazia. Si incerc sa conving ca "a face" e la fel de usor cu "a cumpara" dar mult mai frumos si foarte profitabil.

Scrie si parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s