allNATURall

Natural option for all of us

Sinteza sapunuri martisor

5 Comments

La cererea publicului foarte spectator reiau sapunurile care se preteaza pentru cadourile de martisor intr-un singur post mai lung si mult mai cuprinzator decat cele de prezentare.

Asadar avem doua grupe si anume:

1. Sapunuri obtinute prin metoda la rece (daca doriti detalii despre acest mod de lucru gasiti aici pe larg explicatiile).

a). Sapun Rosa Maliska

Contine: ulei de arahide, ulei de rapita, palmier, cocos si floarea soarelui, apa distilata, NaOH, ulei de migdale, ulei esential de tea-tree si rozmarin, vitamina E si decorat cu boboci de trandafir si colorant alimentar rosu.

Acest sapun face o spuma peristenta si curata delicat pielea. Are un miros fresh discret si poate fi folosit zilnic.

b) Sapun Rosa Amarela

Cu ulei de rapita, ulei de arahide, ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de porumb si masline, apa, NaOH, ulei de migdale, ulei esential de lamaie si decorat cu colorant alimentar galben si rosu si fructe si petale de flori uscate.

Este un sapun fin si delicat, potrivit pentru pielea cu tendinta de uscare si uz zilnic. Face o spuma bogata si lasa in urma un parfum discret si o piele catifelata.

c) Sapun Maito-Massi – allNATURall

Cu ulei de porumb, ulei de masline, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de migdale, lapte de capra, apa, NaOH, ulei de migdale, ulei esential de portocale, vit. E si decorat cu pudra de cacao.

Este unul dintre sapunurile cele mai delicate pe care le-am incercat, combinatia de uleiuri si laptele de capra fac din el un echivalent al celebrelor reclame 2 in 1. Poate fi folosit cu succes fara a mai fi nevoie de lotiune hidratanta, lasand pielea curata si catifelata.

d) Sapun Corong

Cu ulei de arahide, rapita, cocos, palmier, maline, porumb, apa distilata, NaOH, ulei de masline si migdale, ulei esential de tea tree, lavanda, bergamota si geraniu, vit. E si decorat cu colorant alimentar rosu si pulbere de cirese uscate.

Este un sapun revigorant, potrivit pentru uz frecvent si toate tipurile de piele.

2. Sapunuri preparate prin metoda la cald (detalii despre aceasta metoda gasiti aici).

a) Sapun Matamis – allNATURall

Contine ulei de porumb, masline, floarea soarelui, palmier, cocos, susan, apa distilata, NaOH, ulei de migdale infuzat cu trandafiri, miere organica, vit. E, germeni de grau, ulei esential de lamaie, geraniu, tea-tree.

Este un sapun foarte potrivit pentru pielea uscata, curata delicat si catifeleaza asigurand si un gomaj bland datorita fulgilor de germeni de grau. Are un miros placut dulce-fresh.

b) Sapun Senesi – allNATURall.

Contine ulei de porumb, masline, floarea soarelui, palmier, cocos, susan, apa distilata, NaOH, ulei de migdale infuzat cu trandafiri, vit. E, spirulina, ulei esential de lamaie, menta, tea-tree.

Este un sapun exfoliant si revitalizant, potrivit uzului saptamanal, ofera pielii un masaj si o exfoliere blanda lasand in urma o piele curatata in profunzime si un miros proaspat.

Cum acestea vor fi oferite cadou, am schimbat si ambalajul in ton cu sarbatoarea, astfel vor arata cam asa:

Sapunurile 100% naturale sunt cele marcate cu allNATURall. Celelalte au ca si continut sintetic colorantul alimentar roz.

Ca sa-mi protejez zen-ul va spun de pe acum ca nu am si nici n-o sa am snururi alb-rosii. Prietenii stiu de ce :).

Advertisements

Author: cristinallnaturall

Invat lucruri noi in fiecare zi. Experimentez de cate ori am ocazia. Si incerc sa conving ca "a face" e la fel de usor cu "a cumpara" dar mult mai frumos si foarte profitabil.

5 thoughts on “Sinteza sapunuri martisor

  1. “Spectatorul” aplauda!Spor la vanzare!Pupici.

  2. Superbe sapunurile.
    Natalia

  3. Pingback: allNATURall

Scrie si parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s