allNATURall

Natural option for all of us

Crema de vara pentru corp

1 Comment


O noua consecinta a uleiurilor infuzate, de data asta in forma comestibila si anume uleiul de migdale infuzat cu cacao.  La ce a fost bun? La aromatizarea unei creme pentru corp intr-o varianta foarte aerata si cu o textura foarte fina.

Desi nu contine apa acesta crema este absorbita foarte usor si nu incarca in niciun fel pielea, dar ii da un luciu fin si un miros placut.

Reteta e foarte apetisanta: unt de shea, unt de cacao, ulei de migdale, amidon, vit. E si putin din infuzia pentru cioco-addict.

Modul de lucru e mult mai elaborat fata de celelalte produse pentru ca se foloseste (in exces :)) frigiderul. Adica dupa topirea unturilor si amestecul cu uleiul de migdale si amidonul si demareaza operatiunea frigiderul.

Se pune cate jumatate de ora apoi se scoate si se amesteca cu mixerul 5 minute. Eu am repetat operatia de 4 ori, compozitia si-a dublat volumul si arata ca frisca din smantana naturala fara intaritor. Am adaugat uleiul infuzat, vit. E si gata de turnat in cutiuta.

Cum arata produsul finit? Delicios!

De ce e de vara? Folosirea uleiului infuzat cu cacao da o nuanta maronie cremei, nuanta care va sublinia bronzul. Poate fi folosita insa si iarna fara nicio grija.

Mai multe poze din procesul de productie:

 Crema poate fi folosita pe toate tipurile de piele sanatoasa si e la fel de buna si fara cacao.

Advertisements

Author: cristinallnaturall

Invat lucruri noi in fiecare zi. Experimentez de cate ori am ocazia. Si incerc sa conving ca "a face" e la fel de usor cu "a cumpara" dar mult mai frumos si foarte profitabil.

One thought on “Crema de vara pentru corp

  1. Pingback: Cate cosmetice utilizam zilnic? « allNATURall

Scrie si parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s