allNATURall

Natural option for all of us

Margelit

Leave a comment

De margelit m-am apucat intr-o doara. Am vizitat un magazin superb in Praga, intins pe vreo 300m patrati si plin doar cu margele si accesorii pentru margelit. Eu n-aveam nicio idee despre ce-ti trebuie ca sa iasa ceva, am cumparat ce mi-a placut si cand m-am pomenit acasa… nu aveam ce face cu ele. De ce?

In primul rand pentru ca nu aveam scule. De fapt, ca orice inginer care se respecta am niste scule in balcon. Dar pentru operatii mult mai de anvergura decat niste biete margele ;). Am rezolvat in mare parte problema asta si iata-ma in fata unei noi provocari. Cum le fac?

E plin netul de tutoriale, de poze si de modele, atata doar ca – din nou – ceea ce cumparasem pe o groaza de coroane n-avea nicio legatura cu modelele. Asa ca am ajuns la marea mea inspiratie si am facut cate ceva, minunat si extraordinar, dar mai presus de toate irepetabil. De ce irepetabil? Ca n-o sa-mi mai iasa in veci asa ;).

Am scris atat si n-am surprins esentialul. Ordinea in care trebuie sa te apuci de margelit e: vizionezi tutoriale (multe, multe, multe), iti alegi ceva ce s-ar putea sa-ti placa, cumperi instrumentele si margelele si abia apoi actionezi. Succese multe!

Advertisements

Author: cristinallnaturall

Invat lucruri noi in fiecare zi. Experimentez de cate ori am ocazia. Si incerc sa conving ca "a face" e la fel de usor cu "a cumpara" dar mult mai frumos si foarte profitabil.

Scrie si parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s